ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bordalás convenç a Daniel Wass

Per Sergio Roig · 11 Agost, 2021

Daniel Wass ha sigut una de les grans incògnites durant tot l’estiu per al València. El jugador danés no volia seguir en club aquest estiu i es va proposar fer el mateix ‘modus operandi’ que el que va fer en el RC Celta de Vigo.

Ofertes insuficients pel danés

El jugador des d’un primer moment tenia clar que volia abandonar el club de Mestalla i ho volia fer per a marxar-se al Olympique de Marsella, on ara es troba Pablo Longoria.

No obstant això, les ofertes que li han arribat al València des del club francés no han sigut del grat de Murthy i Corona, a més a més, de veure’s com a insuficients. La primera oferta va ser de 750.000 euros i el València li va tancar la porta al Marsella i al jugador per a marxar-se.

Els equips saben que el València necessita alliberar massa salarial i intenten estrényer al màxim per a poder traure en les millors condicions possibles als futbolistes que desitgen, però el conjunt blanc-i-negre tampoc malvendrà.

Una última oferta del conjunt francés pel jugador del València es va produir fa quatre dies en la qual els olímpics van licitar 1,5 milions d’euros pel jugador El València taxa al futbolista en 6 milions.

Bordalás convenç a Daniel Wass

Segons ha informat aquest mig dia la cadena COPE, el tècnic alacantí ha pogut convéncer al jugador de Dinamarca per a quedar-se enguany al València. Algun dels arguments que li ha exposat és que les ofertes que han arribat no són prou rendibles. En aquesta dinàmica quedarà, sembla, el jugador del València.

Per a Bordalás pot arribar a ser un jugador fonamental en l’equip gràcies a la seua polivalència i la quantitat de recursos que li pot oferir. Si es queda, l’alacantí sap que tindrà un jugador tot terreny i que no tendeix a lesionar-se.