Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bordalás continua preparant la temporada a Paterna

Per Miguel Castells · 28 Juny, 2021

La il.lusió de José Bordalás per retornar al València al lloc on es mereix s’aprecia als seus actes. L’entrenador alacantí està dia sí dia també a Paterna preparant la pròxima temporada, i segons El Desmarque, hui ha estat ell sense cap companyia, estudiant els partits de pretemporada que disputarà el conjunt blanquinegre.

Sense Corona ni Anil

Normalment, a les reunions a la Ciutat Esportiva l’acompanyaven Miguel Ángel Corona i Anil Murthy, però esta vegada ha sigut en solitari. Corona treballa per a donar un pas més amb els jugadors que sonen per al València: Nastasic, Samu Costa, José Fonte… mentres que el president compleix quatre anys liderant el València.

Reforços a segona

Un mes després, Bordalás encara espera alguna incorporació. L’opció Arambarri s’ha esfumat amb el pas del temps, tot i que l’entrenador li va cridar personalment. D’altra banda, futbolistes com Djurdjevic desapareixen ràpid de les possibilitats de mercat. El València està buscant reforçar-se també a segona divisió, però no es concreta res.

La il.lusió de Bordalás

La realitat més immediata és que a Bordalás li van prometre incorporacions, i de moment els rumors es queden en això: rumors. Ell, mentrestant, prepara a Paterna una temporada complicada, però clau perquè torne la il.lusió al valencianisme, la mateixa il.lusió que té José Bordalás.