ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bordalás adverteix al València: “no vull que s’inventen més fal·làcies”

Per Alex Alfaro · 28 Abril, 2023

José Bordalás, entrenador del València al llarg de la temporada passada, continua esperant una banqueta que estiga a la seua altura. L’últim oferiment li va arribar per part del Getafe en la figura del seu president, Angel Torres. No obstant això, va decidir rebutjar-ho pel fet que era un moviment precipitat.

Precisament, en les últimes hores el portal Relevo ha publicat una entrevista en profunditat amb l’entrenador alacantí.

Advertència al València

 

Crec que meresc un respecte perquè ho vaig donar absolutament tot i només demane que se’m respecte i que no s’inventen més fal·làcies que continuen llançant des de dins del club. L’afició del València és increïble, molt exigent, i els desitge el millor, confie que tots dos ho facen.

 

Últimes temporades

 

La passada temporada va ser l’única de les últimes quatre en la qual l’equip mai va mirar per a baix. Em fa gràcia perquè sempre em fiquen en el mateix sac que a la resta, als meus equips no és que no els donen, és que els lleven. Escolte molt coses com “no era un problema de Bordalás, ni de Javi Gracia, Celades o Gattuso”. No em fiqueu en el mateix sac, que el meu equip no ha estat barallant pel descens

Final de Copa

I amb tot aconseguim arribar a una final de Copa que vam perdre per penals, i vam tindre possibilitats de guanyar el partit. El penal fallat és una cosa que pot passar, i podria haver sigut a l’inrevés.