Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bordalás acurta les seues vacances i ja està a Paterna

Per Miguel Castells · 10 Juny, 2021

L’actual entrenador del València, José Bordalás, ha decidit acurtar les seues vacances i ja es troba a Paterna, on començarà a treballar la planificació de la temporada que ve. Després d’una entrevista on assegurà que hi haurà un o dos reforços per línia, l’alacantí vol concretar-los al més prompte possible.

Bordalás està il·lusionat amb el projecte

José Bordalás està molt il·lusionat amb l’oportunitat d’entrenar al València CF. L’entrenador alacantí es considera una persona molt ambiciosa i creu que pot tornar al València entre els més grans. Bordalás està molt implicat en el projecte. Per este motiu, ha pres la decisió de tornar abans de les seues vacances per a començar a treballar en el seu nou equip. L’entrenador alacantí està en Paterna.

Una altra situació que s’ha produït és que José Bordalás li ha demanat a la directiva del club de la Capital del Túria tindre un pes específic a l’hora de decidir sobre el mercat de fitxatges. El tècnic vol un equip que siga capaç de competir tal com ell vol. Un equip intens, amb pressió i que puga recuperar l’ADN del València campió.

Gayà i Soler

També va afirmar que els dos jugadors més importants del València es queden al club. Bordalás no dubtà del valencianisme de Gayà i Soler, i sap que seran jugadors importants este curs. Així, després de conèxier també que tindrà una reunió telemàtica amb Peter Lim, l’entrenador està a Paterna amb una il.lusió màxima, la que feia falta al València Club de Futbol.