+  ACADÈMIA GLOVAL

Bons resultats de l’Acadèmia GloVal durant estes pasques

Per Blanquinegres · 28 Març, 2016

Sense futbol de primera divisió, l’Acadèmia GloVal ha tingut en estos dies el seu moment de més treball. Un treball que majoritàriament s’ha repartit per tot el territori nacional amb els diferents torneigs clàssics d’esta Setmana Santa.

Amb tots els resultats pràcticament ja definits les diferents categories del futbol base de l’Acadèmia GloVal han tornat a situar la pedrera blanquinegra com una de les millors, ja no sols a Espanya sinó a Europa.

Els valencianistes més xicotets, els pre-benjamins de 2008/2009 han finalitzat com a tercers classificats al Torneig de l’Algarve després de perdre el bitllet de la Final davant el SL Benfica. A Almassora, el benjamí també va eixir vencedor de la final de consolació al guanyar el partit que definia el 3er i 4rt lloc del campionat. Estos torneigs també tingueren representació en categoria alevins. Al ‘Mundialet’ de l’Algarve l’aleví de 2005 va caure a la gran Final quedant-se com a subcampió, mentres que a Almassora, el conjunt blanquinegre va eixir campió al guanyar a la Final al Benicarló.

Ja en categories més superiors els Infantils han estat repartits per altres punts d’Espanya com el torneig de Sant Sebastiá on hui mateix els valencianistes es jugaran el 3er i 4rt lloc davant el conjunt amfitrió, la Reial Societat.  Al Trofeu Jose Magriñan, l’Infantil del VCF ha acabat com a subcampió després de caure per 1 a 0 davant l’UD Alzira.

El Cadet sub-15 participant a la MeCup va caure a la tanda de penals de la Gran Final davant el FC Barcelona. A la mateixa categoria però a Mallorca, el grup valencianista va eixir campió al guanyar amb contundència al UD Poblense per 0-6. Al torneig celebrat a la Safor el cadet B també va fer-se amb el màxim premi després de superar al Hèrcules a la tanda de penals.

L’únic punt negre dins de les diferents participacions blanquinegres ha sigut la del Juvenil B dirigit per Miguel Angel Ferrer Mista. La participació dins la prestigiosa Generation Adidas celebrada al Estats Units ha quedat reduïda a lluitar per el 7è o 8è lloc.