+  ACTUALITAT  VCF MESTALLA

Bones proves per al Mestalla

Per Blanquinegres · 18 Septembre, 2014

Els xics de Curro Torres han disputat 2 encontres en el dia de hui per tal de recuperar sensacions positives. Una derrota davant el primer equip amb un marcador enganyós i un empat a 1 davant Indonèsia Sub19.

Este matí, el València Mestalla ha jugat, primerament, un amistós a l’Antonio Puchades, on malgrat la bona disposició del filial blanquinegre ha caigut derrotats per 3 a 0. El tècnic portuguès Nuno Espíritu Santo ha hagut de donar un toc d’atenció, parant uns minuts el partit, al seus xics que estaven veient-se superats per el Mestalla en intensitat i joc. Els golejadors del partit han sigut Feghouli de cap i de Paul per partida doble.

Al segon partit que ha tenia programat els xics de Curo Torres, la calor ha impedit a vore un partit atractiu amb dos equips plens de joventut. L’horari era inamovible (16h) ja que el partit ha sigut emes per la segona cadena privada d’Indonèsia (SCTV), amb una audiència potencial de 2 milions d’espectadors.  El Mestalla formava amb els menys habituals fins ara, inclòs, tirant mà del juvenil per completar l’onze i la convocatòria. Al final dels 90 minuts empat a 1 per conèixer el fons d’armari del que disposa Curro. El gol del Mestalla per a Castillejo al 17 de la primera, empatava abans del descans Evan Dimas.