ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bones notícies sobre la lesió de Diakhaby: així serà la seua operació

Per Blanquinegres · 06 Març, 2024

Sense dubte, la pitjor notícia del València 2-2 Real Madrid del passat dissabte a Mestalla va ser la dura lesió de Mouctar Diakhaby al seu genoll. Tchouameni va caure damunt d’ell als últims minuts del xoc, patint una “luxació del genoll dret”, com s’indicava al seu comunicat mèdic. 

El defensa che ha estat fent-se proves durant aquest matí i, segons ha informat ElDesmarque, encara no ha sigut operat, ja que eixa decisió la prendrà quan es coneguen els resultats de les proves. D’altra banda, diferents experts afirmen que Diakhaby estarà entre 12 mesos i un any i mig de baixa. Els jugador té clar que tornarà als terrenys de joc i eixa és la millor notícia.

El defensa de guineà estarà pràcticament 1 any sense jugar a futbol. Com continua Héctor Gómez, Diakhaby es troba en shock, però amb bon ànim assumint la lesió. El que és segur és que estarà molt de temps sense jugar, i el València ha de menejar-se per trobar un recanvi per a acompanyar a Mosquera.

La valoració del traumatòlog

El València encara no ha parlat amb detall de la lesió que té Diakhaby i és per això que diferents especialistes en la matèria han parlat sobre la lesió de Diakhaby a partir del comunicat mèdic del club i de les imatges vistes en televisió.

El doctor Gastaldi és especialista en Traumatologia Esportiva i ha passat pels micròfons de SER Deportivos València: “És la lesió més greu que es pot patir en el genoll”, afirma el doctor que no ha volgut posar terminis de recuperació perquè “el primer que cal buscar és que camine”.

Bones notícies respecte a la lesió de Diakhaby

Tal com ha informat Relevo, la millor notícia de la lesió de Diakhaby ha arribat perquè no té ni l’artèria poplítia ni el nervi ciàtic danyat. Eren dos de les qüestions que més importaven. La primera perquè podia afectar el reg sanguini i arribar a perdre la cama, i va ser una de les qüestions que es van analitzar la mateixa nit de la lesió a l’hospital IMED.

Ara arriba la confirmació que el nervi ciàtic no està afectat, que podria haver tingut conseqüències importants a nivell neurològic.

No obstant això, encara queda molt per conéixer de la lesió i demà se sabran més detalls una vegada siga operat a les 8.30 a l’hospital Jean Mermoz Private Hospital.