ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bones notícies sobre Canós

Per Javi Richart · 05 Febrer, 2024

Bones notícies sobre Sergi Canós. La lesió del jugador de Nules avança per bon camí i, segons informa Radio Marca Valencia, té opcions d’arribar al partit de la Jornada 24 davant l’UD Las Palmas d’aquest dissabte. Les sensacions de jugar són bones, i els serveis mèdics creuen que té opcions de participar amb l’equip. 

L’extrem che es va lesionar al partit contra l’Athletic Club, patint una “lesió de la part posterior de la cuixa esquerra”, com s’assegurava al comunicat mèdic del club. Es preveia que Canós fora baixa al voltant d’un mes, i tornara per a jugar contra el Sevilla. En canvi, la bona evolució del jugador fa que puga estar abans de l’esperat.

Amb la lesió de Diego López, Baraja haurà de reinventar-se per construir l’onze titular a Canàries. Fran Pérez partirà amb quasi total seguretat com a titular, i es preveu que ratifique la seua confiança en Yaremchuk i Hugo Duro com a parella de davanters. En canvi, s’haurà d’esperar per veure si torna a apostar per Javi Guerra en banda esquerra, o li dona l’oportunitat de debutar a Peter Federico.