Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Diakhaby entrena amb el grup

Per Alex Alfaro · 08 Desembre, 2022

El València C.F ha entrenat durant el dia de hui a les ordres de Gennaro Gattuso en el que suposa l’últim entrenament del dia de hui abans de mesurar-se demà al Clermont francés.

La bona notícia ha arribat per part de Mouctar Diakhaby ja que tal com ha pogut saber Blanquinegres, Diakhaby ha realitzat al fase d’activació este matí amb els seus companys. El central del València contínua el seu procés de recuperació i adaptació. El desig i les esperances dins del club és que Diakha puga entrenar ja la major part de l’entrenament al costat de la resta dels seus companys.

A més, el pla inicial no ha variat ni un sol centímetre i la idea és que puga estar enfront del Vila-real després de pràcticament dos mesos des que es lesionara (ho va fer el 22 d’octubre enfront del Mallorca).

Gattuso podrà comptar la setmana que ve amb els internacionals i si finalment es produeix la recuperació de DIakhaby,per tant realitzaria entrenaments sense baixes, una situació que no ocorre des de feia molt de temps.