Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Augment massiu de venda d’entrades i camisetes aquesta temporada al València

Per Alex Alfaro · 17 Maig, 2023

Ningú pot afirmar que haja sigut una temporada senzilla per al valencianisme. A pesar que l’última victòria a Vigo, que permet respirar a l’equip, la posició en la taula continua sent complicada per a qualsevol aficionat “che”. 14é a tres punts de les posicions de descens i ni més ni menys que a 11 punts de la setena posició que donaria lloc a disputar la pròxima temporada la Conference League.

Malgrat tot això, l’afició s’ha posat el vestit de treball i no ha deixat a soles a l’equip ni un sol moment al llarg de la temporada. Des del principi se sabia que la temporada no anava a ser senzilla. Malgrat la il·lusió que havia generat Gattuso en els seus primers mesos al València i l’arribada de Cavani a Mestalla, cal no oblidar que en el mercat estival van alçar el vol estreles per al valencianisme com Carlos Soler o Gonçalo Guedes.

És per això que des de l’entitat es va decidir apostar per la “casa” del valencianisme, per Mestalla, com l’element clau per a tota la temporada. De fet, en la campanya d’abonaments era l’eix principal. Sumant la campanya d’abonaments d’estiu i d’hivern, es va arribar a un número total de 36.230 abonaments totals, augmentant en gran manera les xifres de la temporada passada en la qual, a conseqüència de la pandèmia, no es va habilitar l’opció de noves altes.

La temporada va començar amb una il·lusió màxima com reflecteixen les xifres d’assistència: Girona (39359), Atlètic de Madrid (43910), Getafe (38725), Celta (40965)… però sorprenentment quan el rendiment de l’equip va caure al mes d’octubre i novembre, abans de l’aturada pel mundial, la xifra d’assistència es va quedar intacta i ha anat augmentant en alguns partits. Ara mateix, el club té comptabilitzada una mitjana d’assistència superior als 40 359 espectadors.

Gran assistència en Mestalla amb 39 769 espectadors el dia del Rayo Vallecano

Tabla d’assistència per partit

RIVAL ESPECTADORS
Girona 39359
Atètic de Madrid  43910
Getafe 38725
Celta 40965
Elche 41805
Mallorca 41199
Barça 45837
Betis 39876
Cadis 39003
Almeria 33442
Athletic 36688
Reial Societat 37465
Osasuna 37762
Rayo Vallecano 39654
Sevilla FC 39654
Reial Valladolid  42023
Vila-Real 43634

D’aquesta manera, a pesar que el València en l´àmbit esportiu haja sigut un dels equips que ha demostrat un pitjor nivell en La Liga, l’assistència de Mestalla se situa en la sisena millor de tota La Liga Santander, únicament per darrere de San Mamés, el Benito Villamarín, el Civitas Metropolitano, el Santiago Bernabéu i l’Spotify Camp Nou.

D’aquesta manera, el València C.F aconsegueix vendre de mitjana 7174 entrades per partit. El departament de ticketing va introduir la novetat aquesta temporada de posar a la venda totes les entrades de la primera volta a l’estiu i totes les entrades de la segona tornada al desembre, per la qual cosa l’aficionat ha tingut marge per a poder planificar amb temps les seues visites a Mestalla.

Diumenge que ve s’espera batre el rècord d’assistència que es va obtindre en el partit enfront del FC Barcelona. L’equip es juga la vida i en el moment d’elaboració d’este article queden menys de 550 entrades a la venda, principalment en tribuna lateral.

Els números de venda de camisetes també llancen grans resultats. El gran acolliment que han tingut les tres camisetes realitzades per Puma van provocar que el mes d’agost passat fora el mes amb més vendes de camisetes de la història del club de Mestalla, superant xifres de vendes en l’algun moment de la temporada a l’any del centenari.

Enguany, la camiseta blanca (home) ha sigut la més venuda amb un 43%, seguida d’un 31% la away un 26% de la tercera equipació. Cal recordar que les tres camisetes segueixen la narrativa central de la temporada que no és una altra que el centenari de Mestalla i en totes es pot veure representat, com l’escut commemoratiu del primer equipament o la silueta de la negra i taronja.

La venda de camisetes aquesta temporada ha sigut tot un èxit i és que el València ha venut a les seues botigues un 42% més que la temporada passada en les mateixes dates i això parla del gran actiu que té el club de Mestalla amb la seua afició.