+  PRIMER EQUIP  

Bogeria al primer entrenament del 2015, amb esglai

Per Blanquinegres · 02 Gener, 2015

El VCF s’entrena per primera volt al nou any davant 4.000 persones dins de l’estadi Antonio Puchades.

 

El valencianisme hui ha viscut un dia d’emocions fortes. Passat el migdia, amb la presentació d’Enzo a Mestalla, vora 8.000 persones han volgut donar la benvinguda a la nova cara del vestidor blanquinegre. Encara a la vesprada, faltava el plat fort del dia de festa blanquinegre, que s’ha celebrat el segon dia de l’any.

A les 16 de la vesprada, l’Antonio Puchades obria les seues portes per tal de vore el primer entrenament de l’any del grup de Nuno. Allí, a un estadi amb capacitat per a 3.000 persones, s’ha vist amplament superat en 2.000 persones més, 5.000 goles per començar a calfar als seus de cara al important duel de diumenge davant el Reial Madrid (17 h.)

Tot l’ambient de festa i l’emoció que s’estava vivint a la Ciutat Esportiva del València CF s’ha vist trencada amb un moment de molt de patiment per a jugadors i tots els assistents que no sabien el que estava passant. Serreta, un dels assistents de camp, més veterans del equip blanquinegre, ha caigut desplomat a terra després de patir un accident vascular, segons ha apuntat el cap del servicis mèdics del València CF, el Doctor Albors. Este accident ha provocat una suspensió momentànea de l’entrenament i l’entrada d’un SAMU dins del Puchades.

Malauradament, en el primer dia de l’any on s’ha deixat vore com de gran és el valencianisme, amb més de 13.000 persones contant ambdós actes celebrats hui, l’eufòria s’ha vist tristament frenada amb un accident que afortunadament, pareix va quedar en no res i no s’haurà de lamentar majors. A més a més, de segur, el vestidor tractarà de fer pinya per dedicar-li una victòria a un company de feina diaria, com és Vicent Navarro “Serreta”.

 

Fotos: València CF/Lázaro de la Peña