Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Blanquinegres creix un 15% i arriba a 1.300.000 visites

Per Alex Alfaro · 01 Juliol, 2022

L’aposta de Blanquinegres.com per el periodisme de proximitat, en valencià i lliure ha fet que camí al desé aniversari el diari valencianista es consolide com un dels diaris preferits de l’afició valencianista per a informar-se del club de Mestalla. És per això que durant els primers sis mesos de 2022 (de l’u de gener al 30 de juny) Blanquinegres.com ha rebut 1.300.000 visites de més de 200.000 valencianistes creixent un 15% respecte al mateix període què 2021.

Declaracions de Pau Roig, fundador

Per a Pau Roig i Tortosa, fundador del Grup Editorial Blanquinegres

 

“L’aposta per la nostra llengua i per informar des d’una llibertat ha consolidat el nostre diari com a un referent informatiu”

 

A més, anuncia noves mesures i modificacions en la web i en el diari que començaran a ser visibles a partir del mes del mes de septembre.

“Volem fer una web molt més accessible i és per això que hem apostat per desenvolupar una web 2.0 que ens allibere dels atacs que durant aquest any hem patit. També apostarem molt més pel contingut audiovisual i per la creació de més diaris que continuen informant dels costums dels i les valencianes”.

Blanquinegres creix totes les temporades. Esta per exemple, el grup ha estat present en quasi tots els camps de Espanya seguint al València, i estarà present en la pretemporada a Suïssa. Ahí on no apleguen els mitjans nacionals, aplega Blanquinegres.