ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Blanc s’allunya del València

Per Pablo Marquez · 22 Juliol, 2020

El càsting de tècnics candidats a la banqueta del València no ha terminat encara i cada dia que passa un entrenador s’allunya i un altre és primer candidat.

Segons ha informat el diari l’Equipe a la seua portada, Laurent Blanc seria el tècnic preferit d’Eric Abidal per a ser l’entrenador del FC Barcelona. L’equip blaugrana no compta amb Quique Setién i estaria pendent del mercat d’entrenadors per a construir un nou projecte.

LAURENT BLANC

L’entrenador francés va deixar el Paris Saint Germain fa quatre anys i no ha tornat a agafar cap equip. No obstant això, Blanc vol entrenar una altra vegada i considera que ha d’estar en un equip amb un projecte amb serietat i ambició.

Laurent Blanc era el candidat preferit de Peter Lim per a convertir-se en el nou entrenador del València. Durant les últimes setmanes el nom de Blanc va sonar amb molta força per València, però tot fa indicar que l’entrenador francés no dirigirà a l’equip de la Capital del Túria.

La incertesa del projecte i els últims escàndols a la directiva del València poden haver influït en la decisió de Blanc i la seua espera per a decantar-se per un altre projecte.