+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Blanc demana l’eixida de Lavezzi

Per Blanquinegres · 24 Gener, 2015

Segons s’apunta des d’el país veí, el tècnic del PSG hauria demanat l’eixida del jugador argentí. El VCF continua molt atent a la seua situació.

 

Segons apareixia en ‘Le Parisien’  publicat, el tècnic del PSG hauria demanat l’eixida d’Ezequiel Lavezzi aprofitant el mercat d’hivern. Esta noticia ve llegida amb la mala relació existent entre entrenador i jugador, arran d’unes continues substitucions. Un mal estar que la secretaria tècnica dels de Mestalla coneixien i que s’encarregaren de seguir al jugador fins i tot en directe, dos voltes.

L’interès per el jugador internacional mai ha desaparegut per part de l’entitat valencianista. Arribats a este punt, el València veuria en bons ulls obtenir el jugador cedit fins a juny i adjuntar una opció de compra per prolongar la possible vinculació del ‘Pocho’ amb els de la Capital del Túria per algunes temporades més.

El cap del jugador, molt fora de Paris i tot el voltant dels ‘Les rouge- et-bleus’ (els roig i blaus), no li desagrada la possibilitat de recalar a un nou projecte com és el de VCF. Només resten 7-8 dies per la tancament de mercat i arriba el moment on els despatxos de l’entitat comencen a entrar en ebullició, afegit de la notícia apareguda en França podria atorgar, al València CF, una posició de força dins d’esta transacció.