+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El Benfica no baixa de 30 milions per Enzo Pérez

Per Alex Chardí · 21 Agost, 2014

Un dels objectius prioritaris de Peter Lim s’està complicant els últims dies. El Benfica no es pot permetre deixar escapar al millor jugador de la lliga portuguesa per menys de la clàusula, així ho demana la seua afició, que consideren que seria un cop molt dur després d’haver vist com el seu club ja ha venut este estiu als millors jugadors que tenia.

Davant esta pressió, Luis Filipe Vieira, president del Benfica, ha canviat les regles del joc “passant” del preacord que havia arribat amb Peter Lim per a la transferència d’Enzo Pérez per una quantitat de 25 milions d’euros. Després d’este truncament, Peter Lim no té intenció d’augmentar l’oferta anteriorment acceptada pel club lisboeta i vol exigir al president de les àguiles que complisca la seua paraula.

Altra opció que s’ha plantejat des de la Direcció Esportiva del VCF és oferir un jugador sumat als 25 milions d’euros que ficava Lim damunt la taula. El que més paperetes té de poder ser inclòs en l’operació és Joao Pereira, que encara no ha tancat l’eixida a Turquia perquè té preferència per tornar al seu país.