La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bea Beltrán firma pel València Femení
,

Bea Beltrán firma pel València Femení

COMPARTIR

-->

El projecte d’Irene Ferreras, nova tècnica del València Femení, comença a tindre forma i Bea Beltrán és la primera cara nova al conjunt de la capital del Túria.

El València ha fet oficial al matí de dijous la incorporació de la jugadora madrilenya de vint-i-un anys que vestirà la samarreta del conjunt blanquinegre fins al 30 de juny de 2020.

Arriba procedent de la Reial Societat, amb qui ha guanyat la Copa del Regina. Juga com a lateral esquerre i es caracteritza pel seu bon colpege de pilota i la seua capacitat per arribar a línia de fons.

Malgrat la seua joventut, Bea Beltrán ha guanyat un títol en cadascuna de les tres temporades que ha disputat a la màxima categoria del futbol femení. A més, és jugadora habitual a les categories inferiors de la Selecció Espanyola.

Bea Beltrán: “Quan vaig rebre la trucada del València i em varen contar el nou projecte que estaven desenvolupant, em va il·lusionar molt que confiaven en mi per formar part d’ell i portar-lo endavant. Aquesta oportunitat suposa un repte personal i esportiu que comporta una gran responsabilitat, que estic disposta a assumir. Estic desitjant que comence aquesta nova etapa i rendir al 100% amb aquesta samarreta.”