ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Batzine afirma que Mestalla estava buit perquè l’afició està decebuda amb l’equip

Per Miguel Castells · 24 Maig, 2022

Este club és una font inesgotable de moviment. Quan no és una venda, és una filtració, quan no un comunicat oficial sense trellat i quan fa la impressió que tot això s’ha acabat apareix Batzine, el mitjà de comunicació subvencionat per Meriton, per a contar l’actualitat del València des d’un punt de vista evidentment subjectiu, concretament inclinat cap al València de Singapur.

El motiu de Mestalla buit

A l’última crònica realitzada per Batzine hi ha un paràgraf que costa passar per alt. La revista afirma que el fet que Mestalla estiguera pràcticament buit era perquè l’afició estava decebuda amb el rendiment de l’equip esta temporada, quan tots sabem que el motiu és exclusivament manifestar-se pacíficament contra la gestió que realitza Meriton Holdings al nostre club.

Futbolistes, entrenador i afició

Si hi ha un aspecte que no es pot criticar en absolut és a l’equip i a l’afició. Bordalás, els futbolistes i la gent de València ho han donat tot i amb estes tres ferramentes quasi es guanya un torneig il·lusionant, com és la Copa del Rei, però al torneig de la regularitat, al del dia a dia, el València era incapaç de competir perquè necessita una secretaria tècnica i uns directius seriosos per a fer-ho, i és això el que manifestava l’afició fora de Mestalla.

Periodisme

No sabem si Batzine entra dins dels 100.000 euros que té el club per a la premsa, però el que sí que sabem és que cal contar les coses com són, perquè fer el contrari no és fer periodisme.