La millor informació del ValènciaCF en valencià

Barça i Atleti no s’obliden de Gayà
,

Barça i Atleti no s’obliden de Gayà

COMPARTIR

728-90

El mercat d’estiu ja ha finalitzat, però els interessos per alguns jugadors no acaben mai. És el cas del capità del València, José Luis Gayà, qui s’ha convertit en un fixe amb la selecció i fins i tot la gent demana la seua titularitat, per davant de Jordi Alba. A este context, ElDesmarque ha anunciat que el Barça i l’Atlètic de Madrid mantenen el seu interés en el lateral esquerre.

Barça

El club blaugrana és conscient que Gayà és el substitut natural de Jordi Alba a la selecció, i per tant també vol que ho siga al conjunt català. Alba ja té 32 anys i de vegades els partits són prou llargs per a ell. Tenint en compte que no tenen un suplent de garanties, Gayà seria titular des del moment que arribara a la Ciutat Condal.

Atlètic de Madrid

D’altra banda, l’interés de l’Atlètic ve de lluny. La secretaria tècnica de l’equip madrileny porta molts anys fixant-se en ell, però al principi el lateral de Pedreguer no convencia al Cholo Simeone. Una situació que ha canviat radicalment l’última temporada, on Gayà és un dels millors jugadors de la competició.

Oferta de renovació

Gayà ja ha dit per activa i per passiva que vol quedar-se al València, però la seua oferta de renovació està parada. Acaba contracte l’any 2023, i és per això que és important que el seu futur es definisca esta temporada, abans que puga eixir per un preu molt inferior al seu valor real. Barça i Atleti no s’obliden d’ell.