ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Baraja valora les declaracions de Corona sobre Rafa Mir

Per Manel Rumbau · 03 Febrer, 2024

El València ha guanyat a l’UD Almeria en el partit corresponent a la jornada 23 de LaLiga. El conjunt de Baraja s’ha imposat al cuer de la classificació després de completar un encontre d’ofici.

Amb aquest resultat, el conjunt valencianista es situa 7º a la classificació de LaLiga amb 35 punts de 69 possibles. En zona Conference League a un punt de la Reial Societat (6º), equip que marca l’Europa League pel moment.

El tècnic valencianista, Rubén Baraja, ha analitzat en roda de premsa les valoracions de Corona sobre el mercat i, per suposat, Rafa Mir. 

Corona

Miguel (Corona) ha parlat sobre el que ha passat eixe dia i les circumstàncies q es donaren, però crec q és important que s’expliquen les coses. Jo volia que s’explicaren les coses tal com han passat. No estic per a fer valoracions.

És va arribar a un acord i és va formalitzar. És el que ha contat Miguel (Corona). Són coses en les que no estic. Hi han coses que s’han de respectar i crec que el València ha tractat en tot moment que Rafa Mir poguera estar amb nosaltres. Són situacions passades. No puc dir-te algo més. 

L’objectiu del València

L’objectiu és assegurar que el València estiga en primera l’any que ve. Millorar respecte l’any passat. A partir d’ací, competir en cada partit, ja que posar-nos objectius més enllà pot crear ansietats. Hem de ser competitus en cada partit i les puntacions que pogam tindre a final de temporada marcaran on estarem.

Protestes de l’afició 

Jo sóc l’entrenador del València i el que vull és que la gent ens done el seu suport. L’afició, pel que siga, vol mostrar la seua disconformitat i tenen tot el seu dret. D’alguna forma o altra, entenc les seues valoracions, però no estic per a valorar si és correcte o no.