+  ACADÈMIA GLOVAL  

Baraja tanca la seua trajectòria en l’Acadèmia

Per Blanquinegres · 21 Juny, 2015

Rubén ‘El Pipo’ Baraja va posar punt i final ahir a la seua trajectòria com treballador del València CF, per segona vegada. Esta volta, el mític ‘8’ blanquinegre diu adéu com tècnic de l’Acadèmia GloVal, amb un to de fons, que públicament sona a un ‘fins prompte’.

En estos dos últims anys ‘el Pipo’ Baraja, ha conduit al Juvenil A, Divisió d’Honor, cap al lloc que anys enrere havia perdut al camp. Ell com entrenador no ha fallat en el seu escomès. Una Lliga, un subcampionat de Lliga i unes semis de Copa de SM El Rei.

El seu acomiadament, va ser ahir davant bona part de la Directiva ‘de la casa’ valencianista, Salvo, Peris, Rufete, Cervera… A l’Antonio Puchades, Rubén Baraja i el seu grup vencien de forma insuficient al Reial Madrid al partit de tornada de les semis de la Copa del Rei Juvenil (2-1).

D’aquell grup que aterraven a València per dotar de caràcter i seny la nova formula de la pedrera blanquinegra formada per, el mateix Baraja, Rufete, Angulo, Ayala, Curro Torres, tots banyats per les mels d’un dels millors VCF de la història, hui és l’ex mig campista qui abandona l’Acadèmia GloVal per donar un bot més a la seu carrera i buscar créixer per, qui sap, ocupar la banqueta situada a la part nord de Mestalla un dia.

Baraja, un home que al seu dia va declarar no estar “preparat per vestir altra camiseta que no siga la del VCF” té marcat al seu destí retornar les glories passades a les graderies de Mestalla.