ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja, sobre l’empat: “L’equip ha competit al màxim de les seues possibiltats”

Per Manel Rumbau · 30 Març, 2024

El València no ha passat de l’empat a zero davant el Mallorca en el partit corresponent a la jornada 30 de LaLiga. El conjunt de Baraja, tot i comptar amb les millors oportunitats per tal d’emportar-se el duel, no ha sigut capaç finalment de concretar el seu perill sobre la porteria de Greif.

Amb aquest resultat, el conjunt valencianista (amb un partit menys) es situa 8º a la classificació de LaLiga amb 41 punts de 90 possibles. A 1 punt del Reial Betis  (7º amb 42 punts), equip que marca la UEFA Conference League, i a 5 de la Reial Societat (6º amb 46 punts), equip que marca la UEFA Europa League.

Al finalitzar l’encontre, l’entrenador del València, Rubén Baraja, ha valorat en sala de premsa el punt aconseguit hui a Mestalla.

Partit

Si algú ha buscat guanyar hem sigut nosaltres. Sabíem de la dificultat que té superar al Mallorca. S’ha demostrat que era un partit molt complicat i crec que en la segona part ens ha faltat encert. En la part final hem tingut riscs en els que quasi s’ha perdut també, així que sumar sempre és positiu.

S’ha regalat la primera part?

Per a res. La primera part ha sigut la definició del partit. Partit atascat en tots els aspectes, ja que el Mallorca ens ha posat molts impediments. En esta situació, nosaltres i qualsevol equip es pot complicar. La inèrcia del partit et porta precipitat, la gent es posa nerviosa…

En el descans hem parlat que haviem d’estar més relaxats i que haviem de madurar el partit. Crec que han fet el que s’ havia de fer. Ens havera agradat fer un partit complet, però un rival així t’ho posa complicat. L’equip ha competit al màxim de les seues possibiltats.

L’absència de Diego López i Javi Guerra a l’onze

És una decisió que s’ha pres pensant en allò podia passar en els 90 minuts. Ells també podien entrar en la segona part i solucionar l’encontre, però el partit s’ha atascat. També tenim baixes específiques i hem d’anar veient els minuts que poden tindre. No hi ha res més darrere d’esta situació. 

L’errada de Peter Federico

M’ha semblat que era molt clara. És algo que pot passar. Jo personalment hauré fallat alguna així. Es una llàstima veient el partit de hui, però no se pot dir res més enllà. Jo no valore les coses de forma puntual. Jo valore el seu treball i la seua adaptació. La seua actitud és bona, i jo amb este tipus de jugadors vaig a mort. 

Parlar d’Europa és… precipitat?

Podeu parlar del que vulgueu. Jo sempre he d’estar amb els peus en terra i saber d’on venim. Estem competint cada vegada més i la gent s’ilusiona al veure la actitud d’estos jugadors. M’agradaria guanyar tots els partits, però tampoc és per a anar-se’n frustrats o enfadats. L’equip ha competit, però no ha tingut encert.