ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja, sobre el retorn de Jaume: “Estava emocionat després del partit”

Per Manel Rumbau · 03 Novembre, 2023

529 dies. Eixe és el temps que ha tardat Jaume Doménech en sentir-se de nou futbolista professional. I és que el porter valencianista, des d’aquell 22 de maig de 2022 on va situar-se per última vegada baix els pals, ha passat tot un calvari en forma de lesió. Jaume, d’aquesta forma, patiria una greu rotura en el lligament creuat anterior del seu genoll dret, situació que el deixaria fora de combat durant gran part de la temporada passada. És per aquest motiu que, el València, decidiria fitxar a Iago Herrerín per tal de suplir la seua baixa. 

No obstant això, durant el dia d’ahir, el gat d’Almenara va tornar a la titularitat en una competició que acostuma a jugar en els últims anys i en la que, per descomptat, va semblar clau en la seua consecució l’any 2019. Per tant, el partit a Logronyo era més que especial.

En paraules de Baraja, res més lluny de la realitat, “Jaume és el premi a un jugador que portava molt de temps esperant. Estava emocionat després del partit. Després de la lesió tan llarga, competir de nou, no encaixar, ser el capità… s’ho mereix. És un exemple. El més bonic que deixa la Copa és que ha tornat a i ens pot ajudar a competir”.

Les paraules de Jaume ho diuen tot

A més, una vegada va acabar l’enfrontament d’anit entre Logronyés i València, el porter valencià també va parlar sobre el seu emotiu retorn als terrenys de joc. “Portava molt de temps sense gaudir d’un partit oficial. És el meu primer partit després de la lesió i estic molt feliç per tornar a estar en el verd amb els companys, sentir eixa vibració i eixa energia. Açò es molt bonic, estic molt feliç per estar de tornada, per poder jugar i ara toca continuar treballant perquè siga molt més”.