ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja, sobre Benítez: “Mestalla li reconeixerà demà els seus mèrits”

Per Manel Rumbau · 24 Novembre, 2023

El València tornarà demà a l’acció en LaLiga després del paró de seleccions de novembre. Els de Baraja, d’aquesta forma, rebran a partir de les 16:15 al RC Celta d’un vell conegut com ho és Rafa Benítez. El preparador madrileny s’enfrontarà a l’equip que li va catapultar a la fama i a l’èxit com a entrenador, així com tornarà a l’estadi que va ser testig de tot açò últim. 

En la prèvia d’un partit més que especial com el de demà, Benítez s’ha mostrat emocionat per poder tindre l’oportunitat de tornar a Mestalla. Així mateix, el tècnic ha deixat clar que “per descomptat que és especial. Serà entranyable. El tracte va ser excepcional, es va crear una dinàmica d’equip competitiu i alguns dels jugadors que vaig tindre i ara són entrenadors tenen una metodologia que té similituds amb el que vam fer”.

I és que per a Benitez, “això és una gran satisfacció. Ja he estat allí (com a rival) i m’han rebut de manera sensacional”, ha acabat.

Baraja es retrobarà amb Benítez

Rubén Baraja, per la seua part, també ha volgut recordar el retrobament de demà amb el que va ser el seu tècnic al València. L’actual preparador valencianista, d’aquesta forma, creu que “és un partit especial per moltes coses. Torna a València després de molt de temps, després d’estar en l’etapa més brillant d’aquest club. És normal que es parle d’ell, de la seua trajectòria. Mestalla li reconeixerà demà els seus mèrits. Nosaltres ens hem centrat en preparar el partit”.

Per altra part, Baraja pensa que la influència de Benítez “ens ha influït. Després he tingut altres bons entrenadors, vas agafant dels uns i els altres. La influència ha sigut gran, però jo tracte de tindre el meu segell propi. El coneixement de Rafa ens ha fet veure el futbol d’una manera similar”.

A més, el tècnic de Valladolid ha recordat que “serà la primera vegada que ens enfrontem. Espere que siga un bon espectacle i el futbol siga just amb l’equip que faça millor les coses. Sabem que Mestalla ens espentarà com en els millors dies. La idea és anar sumant per a anar creixent”.