ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja deixa clar en roda de premsa que “l’objectiu de la temporada no el marca l’entrenador”

Per Manel Rumbau · 17 Agost, 2023

Rubén Baraja ha parlat en roda de premsa en la prèvia del partit de demà davant l’UE Las Palmas. Serà el debut lliguer del València en l’Estadi de Mestalla aquesta temporada. 

Mercat

La valoració del mercat ha de fer-la el club. Són els que tenen que marcar les directrius de l’equip. Els que ens tenen que portar a tindre un objectiu definit i marcat per a la temporada. L’objectiu no el marca l’entrenador.

No puc fer valoracions d’una cosa que no et puc dir. Sé que hi ha operacions en marxa, però no et puc dir el que va succeïnt. Estic centrat en el partit de demà. Quan he de informar-me d’alguna cosa puntual, de seguida ho sé, com és evident.

Quin és l’objectiu d’aquesta temporada?

Fins que l’equip no estiga tancat no podem marcar l’objectiu. Quan finalitze el mercat, sabrem cap a on anem. En la roda de premsa post-mercat analitzarem el que ha passat. Però, venint de la temporada passada, el nostre objectiu es patir menys respecte l’any passat.
 
Hem de posar-nos un objectiu raonable. El partit de demà és important perquè pareix que en agost els partits no tenen el mateix valor. Aquesta és la nostra idea”.