ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja respon a la possibilitat de no alinear a Paulista per a evitar la seua renovació

Per Alex Alfaro · 06 Octubre, 2023

Gabriel Paulista acaba contracte esta temporada. El central brasiler, que no és un dels preferits pel Pipo Baraja, està situat entre els millor pagats d’una plantilla cada vegada més barata. Mantindre el sou del central en este escenari sembla més que complicat, però el seu contracte té una clàusula, revelada per Radio València, en el qual s’especifica que si juga 20 partits oficials serà renovat de manera automàtica, un dur colp per al projecte esportiu de Peter Lim de rebaixar al màxim el cost de plantilla.

Davant tal situació i amb Paulista acumulant partits a causa de les lesions i a una plantilla molt curta, se li va preguntar a Baraja per la situació. El tècnic no va poder ser més rotund llançant un avís a navegants per a evitar ingerències en el cas que algú del club estiguera disposat a perpetrar-les.

El val·lisoletà no va esquivar la pregunta. “Saps la resposta, em coneixes de molts anys. Mai posaré a algú per que que em diguen alguna cosa… ni se’ls ocorreria. Em dedique a entrenar i si necessitarem a Paulista els partits que siguen el posaré quan l’haja de posar. Ací el club no entrarà, perquè jo tampoc ho faria. Si em coneixeu sabeu perfectament que no mire ni l’edat, ni els partits, només el rendiment immediat i tracte de ser just en aquest sentit”