ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja recupera a Thierry per a visitar Mallorca

Per Manel Rumbau · 05 Octubre, 2023

El València es troba travessant el seu moment més delicat de la temporada pel que respecta a lesions i, per descomptat, resultats. L’últim en sumar-se a la llista de baixes el passat diumenge va ser Mouctar Diakhaby, el qual va haver de deixar el terreny de joc amb el partit, per sort per a ell, vist per a sentència. 

No obstant això, després de la visita al Benito Villamarín amb només 11 jugadors del primer equip a causa de les nombroses baixes, el club de Mestalla continua recuperant efectius. D’aquesta forma, Baraja podrà comptar amb dos jugadors per al partit d’aquest dissabte davant el Reial Mallorca. Durant l’entrenament d’aquesta matí, Thierry Rendall s’ha unit a Foulquier pel que respecta a l’apartat d’altes després de completar amb normalitat la sessió. 

Per tant, el València continua buidant l’infermeria de Paterna a l’espera de les recuperacions de Gayà, Jesús Vázquez, Canós i Diakhaby. Aquest últim, per desgràcia, tindrà difícil tornar a l’acció en les pròximes setmanes. El futbolista guineà estarà, en principi, fora més d’un mes, ja que després de les primeres exploracions que es va realitzar amb els serveis mèdics del club tot apunta una lesió en la musculatura isquiotibial que li tindrà de baixa entre quatre i sis setmanes, una duració variable segons avance el procés de recuperació del futbolista, procés amb el qual ja treballa per a tornar com més prompte millor.