ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja recorda la temporada passada: “L’alliberació d’aconseguir l’objectiu va ser un moment únic”

Per Manel Rumbau · 27 Octubre, 2023

L’actual entrenador del València, Rubén Baraja, ha concedit una entrevista a The Coaches Voice, plataforma on els millors entrenadors del món poden parlar sobre les seues filosofies d’entrenament i compartir experiències sobre la seua trajectòria en el futbol.

Durant aquesta, el tècnic de Valladolid ha parlat sobre la difícil temporada que li va tocar viure al valencianisme l’any passat. I es que, tot i el bon inici de l’equip aquesta temporada, Baraja no ha deixat passar l’oportunitat de recordar, baix la seua experiència, una de les temporades més complicades i dramàtiques de la història del València. En paraules del Pipo, “l’alliberació que vam sentir Carlos (Marchena) i jo després del partit per haver aconseguit l’objectiu és un moment únic”. 

Perque segons el preparador valencianista, “el dia que em nombraren entrenador del València per primera vegada i quan aconseguirem l’objectiu de deixar al València en Primera Divisió són els dos moments que jo recorde amb més estima.

No obstant això, Baraja també reconeix que “aquest procés ha sigut tota una muntanya d’emocions, però és evident que m’ha ajudat moltíssim a portar moltes situacions que jo havia viscut com a entrenador a un altre nivell. Estic convençut que he millorat molt com a entrenador i com a persona a mode d’experiència personal. Per últim, el Pipo creu que “sense cap dubte, la clau fonamental d’aconseguir aquest objectiu ha sigut la nostra afició i Mestalla”.

Classe magistral del València – Atlètic de Madrid

A més de parlar sobre les seues vivències com a entrenador del València, Baraja ha tingut temps de parlar i exposar el seu plantejament, per mitjà d’una classe magistral de The Coaches Voice, del millor partit pel moment del club de Mestalla aquesta temporada. 

A continuació, el vídeo de l’anàlisi tàctic del partit.

https://www.youtube.com/watch?v=CWyReVVs9kU