ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja reconeix l’objectiu de la pròxima temporada

Per Blanquinegres · 22 Maig, 2024

El tècnic del València, Rubén Baraja, va atendre els mitjans, just abans del menjar de comiat que l’equip està realitzant en un restaurant de Bétera. L’entrenador va comentar la situació de José Luis Gayà qui va recaure de la seua lesió i es perdrà la pròxima Eurocopa d’Alemanya. “Estem esperant a veure si prenem una bona decisió perquè el seu futur siga millor. Ha de recuperar-se bé i tornar al seu nivell. Està passant un moment complicat perquè ell apurava les seues opcions d’estar en l’Eurocopa. És una llàstima perquè està tenint mala sort en les grans cites. Però ell és un professional i segur que alçarà el cap i seguirà avant. Això segueix”.

Així mateix, Baraja va explicar que el menjar se celebra perquè “sabem de la dificultat que hem tingut esta temporada i era l’últim dia que teníem per a reunir-nos abans que molts es vagen a les seues seleccions i altres que probablement no estaran la pròxima temporada. Ha sigut molt important la unió esta temporada i cal gaudir-ho. Cal celebrar el que hem viscut enguany”.

Per a la pròxima temporada, Baraja, qui té contracte amb el València fins a juny de 2025, va explicar que “demanaria repetir esta temporada quant al que hem vist. Tant de bo puguem evolucionar, competir durant tot l’any i arribar al final com hem arribat en esta, amb opcions d’estar mirant haca a dalt”. A la pregunta sobre Dimitrievski, amb el qual el València ja té un preacord per a les pròximes dos temporades, va passar paraula. “He de dir que tenim que menjar ja”, va fer broma.