ACTUALITAT  PRIMER EQUIP

Baraja rebaixa l’eufòria malgrat la setena posició

Per Blanquinegres · 04 Abril, 2024

Baraja ha parlat en sala de premsa i ha decidit rebaixar l’eufòria en la qual es troba l’afició després d’estar ja en la setena posició

Importància dels tres punts: “El millor del partit és el resultat. Dos parts molt diferenciades. La primera ha sigut bastant dolenta, potser la pitjor de la temporada. No hem tingut energia i no hem sigut recognoscibles. Al descans el millor era el 0-0. He parlat amb ells, no teníem l’obligació de guanyar el partit, no és la nostra guerra. Però sí de fer les coses que hem de fer. La primera part vam concedir i després del descans la reacció ha sigut positiva, l’equip s’ha trobat. Eixa acció, aquesta vegada… a vegades tens sort, et cau. A vegades la sort no va acompanyar. Hui sí. Hem aconseguit que siga gol i és una victòria important. Portàvem temps sense guanyar fora de casa, porteria a zero. Sabíem que el Granada anava a competir, era una de les seues últimes bales… En fi, és molt difícil guanyar. Molt difícil”

Favorit final de Copa:La nostra afició ha d’estar *ontenta i il·lusionada. Per a això treballem. Perquè vegen al seu *equip *oganar, perquè vegen com ens esforcem. Per això estava molest per la nostra primera part. Sobre el partit del dissabte. És favorable que guanye l’Athletic, però jo realment quan arriben dos equips que porten molt temps sense guanyar, que guanye el millor. Queda un món, huit partits perquè acabe la temporada. Mantindre’s en aquest nivell, veurem si aconseguim ser ací”

Almeida:Va començar jugant, va tindre la lesió… s’ha quedat fora.  . Hui ha entrat bé i ha entrenat bé el que necessitàvem, un pas intermedi entre els migcampistes i els puntes, el primer passe segur, la pausa Ha tingut encert en el gol. M’alegre per ell. Li vaig dir abans del partit que estiguera tranquil, que arribaria el seu moment. Feliç per ell.”

Objectiu: “Estem en una bona posició, però queden molts punts. Hem de mantindre el ritme de puntuació. La competició ens anirà dient quin és el nostre final. És un bon moment per a gaudir-ho. Venim d’una temporada duríssima, l’any passat. L’expectativa d’enguany, estar com estem. És moment de gaudir d’aquest moment soles pensant en el següent partit i res més. Cal gaudir el moment perquè és molt difícil guanyar, tindre continuïtat. Hi haurà dies que som més brillants, uns altres menys. Hui ha sigut dels de menys. L’equip competeix, està on està i és un regal el que ens està passant”