ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja prova el doble lateral amb Thierry i Foulquier

Per Sergio Botella · 02 Març, 2023

El València contínua preparant l’important partit d’este cap de setmana davant el Barcelona al Camp Nou. En l’entrenament de hui a la Ciutat Esportiva de Paterna, el València s’ha entrenat amb les ja conegudes baixes de Cavani, Marcos André, Paulista, Gayà i Jaume. Nico, que ja s’ha entrenat amb el grup, serà baixa a causa de la “clàusula de la por”.

Amb tantes baixes per a Barcelona, Rubén Baraja ha provat diferents solucions per a l’onze que presentarà al Camp Nou. Una d’elles ha sigut l’ús del doble lateral en costat dret amb Foulquier i Thierry.

Amb la recuperació de Thierry, l’entrenador del València comença a tindre més alternatives en una plantilla que es queda molt curta davant tantes lesions. El doble lateral va ser una cosa molt utilitzada per l’entrenador de la temporada José Bordalás. En més d’un partit l’any passat, el València va jugar amb aquest doble lateral de Foulquier i Thierry.

En el cos tècnic són conscients de l‘important que seria aconseguir puntuar en un camp tan difícil i ,com es pot veure, estan treballant en això. El Barcelona arribarà al partit amb baixes molt importants com les de Pedri, Dembelé i Lewandowski. Estes baixes, sumat al fet que les últimes vegades que el València ha sumat al Camp Nou ha sigut arribant en una mala situació, fa tindre una mica d’optimisme en pensar que és possible eixir amb una cosa positiva del partit d’este cap de setmana a Barcelona.