ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja prioritiza fer les coses bé en Granada: “La nostra obligació és fer un bon partit”

Per Manel Rumbau · 04 Abril, 2024

En la prèvia del partit davant el Granada CF corresponent a la 27a jornada de LaLiga, Rubén Baraja ha passat pels micròfons de DAZN per tal d’analitzar el partit de hui al Nou Los Cármenes. 

Guanyar hui… és una obligació?

No. Nosaltres hem de ser conscients que hui és un partit molt complicat i la nostra obligació és fer les coses bé. Tractar de, amb el nostre treball, guanyar. És una oportunitat que nosaltres considerem que hem d’aprofitar-la. És cert que tot això després s’ha de traduïr en el camp, però la obligació és fer un bon partit.

3 derrotes seguides lluny de Mestalla

Ens està faltant tindre encert en els moments clau dels encontres. No crec que estem tan lluny de poder guanyar. En Las Palmas vam tindre les nostres opcions, el partit acabà trencant-se… la part final en els últims minuts. L’Atlètic de Madrid és el pitjor partit dels 3. I el de Vila-real, sens dubte, la diferència està en que nosaltres no encertem. 

Hem de tindre hui eixe encert per tal de guanyar ací.

50 partits com a entrenador del València

Content d’haver pogut entrenar al València durant este temps i d’haver pogut disfrutar del privilegi que és ser entrenador del València. És un club gegant en tots els sentits. Mai es sap el que pot passar en el futur, però quan estàs en casa i et sents bé t’agradaria que les coses duraren molt més. No depén de mi.