ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja prepara una novetat en l’onze titular

Per Blanquinegres · 14 Septembre, 2023

Després de tornar als entrenaments el passat dilluns, els de Baraja continuen preparant el partit del dissabte davant l’Atlètic de Madrid. A diferència de gran part de les sessions preparatòries per a aquest partit, el tècnic de Valladolid ja ha pogut comptar amb tots els internacionals de l’equip, a excepció de Selim Amallah.

No obstant això, a diferència de la majoria, el primer jugador internacional que tornà de jugar amb la seua selecció i es va posar a les ordres de Baraja aquest dilluns és Mouctar Diakhaby. El futbolista guineà va jugar els 90 minuts de l’empat a dos contra la selecció de Malaui, resultat intranscendent al ja estar classificada Guinea per a la Copa d’Àfrica de Nacions.

Cal recordar, abans d’açò, que el preparador valencianista no va poder comptar durant la setmana passada amb una gran quantitat de futbolistes en els entrenaments, ja que entre els nou internacionals, els jugadors lesionats com Gabriel Paulista i Alberto Marí, i els jugadors amb molèsties com Dimitri Foulquier i Jesús Vázquez, la situació era complicada.

Així es troba l’equip per al partit del dissabte

Pel que respecta als lesionats, Gabriel Paulista i Dimitri Foulquier continuen entrenant al marge dels seus companys, de manera que són dubte d’última hora per al partit davant l’Atlètic de Madrid. A més, cal destacar que Gayà va fer treball específic durant l’entrenament d’ahir. 

D’altra banda, el nom que s’ha colat en totes les apostes és el de Cristhian Mosquera. El central, de 19 anys, apunta a l’onze inicial i tot fa indicar que formarà amb Diakhaby en l’eix de la defensa.

Mosquera va debutar amb el València al gener de 2022. El defensa ha disputat 13 partits amb el primer equip. El defensa, nascut a Alacant però de pares colombians, passa el dissabte una prova de foc a Mestalla. Mosquera només ha sigut dos vegades titular en el seu estadi i mai va poder acabar el partit després de ser substituït en el descans.