ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja posa data límit al fitxatge de Rafa Mir

Per Blanquinegres · 26 Juny, 2024

El València C.F segueix amb la intenció de poder oferir-li a Baraja un fitxatge abans de l’inici de la pretemporada. I el pla A és Rafa Mir, com ve ocorrent en els dos últims mercats. És el davanter que vol Rubén Baraja, però este estiu serà diferent.

El club de Mestalla porta en converses amb Rafa Mir i l’entorn del jugador des de fa setmanes i ja li han transmés la ferma voluntat de fer un esforç econòmic. El jugador cobra prop d’1.9 net i el València no pot fer-se càrrec de tota la fitxa.

És per això que la condició és clara: Rafa Mir s’ha de baixar el salari i després decidiran si poden assumir-ho o no. Una vegada es produïsca l’acord entre el València i Mir, cridaran al Sevilla per a saber si acceptaran una cessió amb opció de compra i sense pagar per la cessió.

No obstant això, segons ha informat la Cadena SER, Baraja ha transmés que si el pròxim 8 de juliol l’operació no està tancada, la directriu és que tanquen un altre davanter perquè puga estar enfront del Castelló (primer amistós).