ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja: “Per a complir els objectius necessites un porter com Mamardashvili”

Per Alex Alfaro · 28 Març, 2024

Baraja ha parlat en roda de premsa en la prèvia del partit del pròxim dissabte contra el Mallorca a Mestalla. Partit fonamental en una setmana on els seus jugadors han tornat a demostrar tindre un gran nivell en els seus compromisos internacionals i novament han sorgit nombrosos interessos de clubs en el mercat

Vendes: “El més important per a mi és tractar de concentrar-nos en el que hem de fer en el partit. Totes les circumstàncies individuals que han tingut durant l’aturada de seleccions les hem de deixar al costat. Tenim dos partits importants i fer-ho amb una gran disciplina. El partit del dissabte ens exigirà molt en diversos aspectes”

Mallorca: “No tenim informació respecte a les rotacions que puga fer el Mallorca. També tenen internacionals però és un equip molt combatiu i difícil que segur que posarà les coses difícils. Volem dur a terme el nostre pla per a tindre opcions en el partit. Falta encara una setmana per a la final de Copa i segur que posaran les coses difícils. Hem de crear les circumstàncies per a poder guanyar el partit”

Alberto Marí: “Alberto durant la pretemporada va estar molt bé. Va acabar molt bé la temporada i crec que la lesió ho ha frenat un poc. Sabem que és un jugador que té gol i amb bons moviments en la part de finalització. Sempre li dic que s’exigisca i arribarà el seu moment”

Gayà: “La capitania serà per antiguitat. Crec que el següent és Thierry o Guillamón. També pot ser algú que designem nosaltres, però no em preocupa”

Triplet: “Tinc la il·lusió de participar però ara em concentre en aquests partits que tenim per davant”

Columna vertebral: “Són jugadors que ens han demostrat el seu millor nivell. Tots estan molt ben considerats i estan donant de què parlar. Sí que vols complir els teus objectius, has de tindre un porter que et mantinga i un davanter que marque gols. Per a mi, l’important és que acaben la temporada al mateix nivell que estan demostrant ara. Els insistiré molt que l’important són les postres. Això ens pot acostar a sumar més punts”

Eurocopa:Espere que els influïsca perquè mantinguen la bona dinàmica. Els ha de donar una energia positiva que hem d’aprofitar per al València. No oblidem que eixos jugadors van a les seleccions perquè donen el seu millor nivell amb el València”

Mamardashvili: “Pense que sí, és un dels millors porters de la competició. És una cosa que confirmen les dades. Realment no sabem el seu sostre i està en un procés de creixement continu. Estem contents de tindre un porter així”

Europa: “El meu objectiu passa per concentrar-nos en el primer partit que és Mallorca. Després d’eixe partit vindrà el Granada, que també el volem tirar avant”

Pregunta d’un aficionat: “Treballem perquè l’afició estiga contenta. Potser el meu dia més bonic va ser el comiat, després d’una classificació per a la Champions. Un estadi sencer va reconéixer el meu treball i el tinc en la meua retina com un dels dies més emocionant i agraït per tot l’afecte que m’ha donat l’afició del València”