ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja parla sobre la possibilitat d’alguna venda en el mercat d’hivern

Per Alex Alfaro · 01 Desembre, 2023

Rubén Baraja ha parlat en sala de premsa en la prèvia del partit contra el Girona (dissabte 14.00). El tècnic ha parlat de les baixes, el bon rendiment del rival i del mercat de fitxatges, encara que considera que encara no és el moment per a fer valoracions

Gayà: “Hem intentat valorar que poguera estar però continua tenint molèsties i no estarà per a aquest partit”

Mercat: “1 de desembre, que em vages a preguntar pel mercat… m’agrada respondre amb la major sinceritat i respecte però a l´ 1 de desembre no parlaré del mercat, ni de l’anterior ni del futur. No estic per a això en aquest moment. Estic centrat en la competició, a millorar, a gaudir de cada instant i a transmetre a l’equip l’energia que necessita per a demà. Serà un partit molt difícil, aquest és el meu focus. Entenc que em preguntes però queda molt per veure ara.

Reunió de Lay Hoon amb Lim:Les valoracions del mercat jo les vaig fer en el seu moment. Jo he traslladat de manera directa el que pense i el que és important. Jo no puc valorar perquè no és la meua comesa. Ara mateix m’enxampa molt lluny”

Yaremchuk: “No és fàcil l’adaptació de Yaremchuk. La sensació que tinc és que anirà a millor. Cal tindre en compte que Hugo Duro està fent gols. Tot el que siga competència ens ajuda a créixer com a equip”

Girona: “És una gran motivació jugar contra el Girona. Hem de seguir el nostre camí i és un camí que també val 3 punts. És un partit molt complicat. És un equip que normalment quan arriba fa gol. Hem tingut bons moments contra equips rellevants de la competició. Per què no tindre un bon resultat?

Venda jugadors: No tinc la sensació que el club estiga pensant a vendre jugadors, però en el futbol pot ocórrer tot i mai saber si un club pot vindre a pagar la clàusula”