Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja parla sobre els compromisos del club en el mercat

Per Blanquinegres · 10 Agost, 2023

Rubén Baraja va enfrontar aquest divendres des de la sala de premsa de la ciutat esportiva de Paterna una bateria de preguntes sobre l’absència de reforços a les portes de competir a Sevilla. El Pipo va reiterar que el dissabte passat va manifestar “de manera clara i obertament” que l’absència de reforços no es podia “normalitzar” i va decidir centrar en el Sevilla per a “centrar” en el partit i en la seua plantilla tota la seua “energia”.

“No és una qüestió de compromís, la gent de València està en contacte amb la propietat i està treballant perquè l’equip es reforce i et dic el mateix. Espere que la situació canvie, però demà ens juguem punts i no puc perdre energia, he de concentrar-me en l’equip de demà. En això gaste l’energia, em vull centrar en el que m’importa, la competició, i en què tots pensem a començar a sumar punts i tinguem eixe mal estar en l’estómac perquè comence la temporada”.

“El mercat és el que és, i hem de centrar-nos en el partit. Estem treballant per a poder signar als jugadors que necessitem. La gent vol veure a la seua València, veure com competeix davant un equip que va guanyar l’Europa League. Està pendent del mercat, però vol veure al seu equip. Té la il·lusió de veure a un equip recognoscible, de sentir-se identificat amb ell i que competisca. La resta és parlar d’hipòtesi, queda molt mercat i quan vaig arribar el final es valoraran totes les decisions”.