ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Baraja parla sobre el fitxatge de Peter Federico pel València

Per Manel Rumbau · 29 Gener, 2024

El València afronta els últims dies de mercat amb fronts oberts per a definir la seua plantilla per a la segona part de la temporada. La imprevista eixida de Koba Leïn a meitat de la seua cessió a Estoril rumb a l’Sporting de Portugal a canvi de tres milions d’euros obri un nou escenari perquè Baraja puga tindre l’extrem que ha sol·licitat des d’el mes de setembre passat.

I és ací on entra Peter Federico, desig de la direcció esportiva valencianista des de fa uns mesos i, per descomptat, un cas que ha donat molt que parlar. Aquesta situació, res més lluny de la realitat, ha estat condicionada per una condició de Singapur que s’havia de complir per tal de concretar l’arribada del jugador del Reial Madrid Castilla. Finalment, i com és evident, la venda de Koba a l’Sporting de Portugal ha pogut desbloquejar una operació que començava a complicar-se amb el pas dels dies.

Les paraules de Baraja sobre Peter Federico

Quan falten hores perquè es confirme el primer i únic reforç del València en este mercat d’hivern, l’entrenador valencianista, Rubén Baraja, ha parlat sobre el jugador dominicà en Movistar Futbol“És un jugador jove amb molta fam amb molta ambició. És veritat que després de debutar no va trobar lloc en el primer equip. Ve a ajudar, a aportar i a sumar efectius en eixa posició en la qual ens quedem curts”, ha afirmat.