Sin categoría  

Baraja parla sobre dos noms propis: Rafa Mir i Paulista

Per Alex Alfaro · 13 Gener, 2024

Rubén Baraja ha parlat per als mitjans de comunicació en la prèvia del partit de demà contra el Cadis. Moment fonamental per al València en la temporada. En tot just 5 dies el València es juga marcar una distància important amb els llocs de descens i avançar fins als quarts de final de la Copa del Rei a Mestalla

Roda de premsa íntegra de Rubén Baraja

Baixes per a demà: Bon dia, hem tingut una situació amb Yaremchuk. Està amb febre i no ha evolucionat com esperàvem. És l’únic que no podrà estar.

Futbol d’abans: No he pogut llegir les declaracions d’Imanol però entenc que aniran orientades a l’ambient dels derbis. No crec que estiga enfocat a la violència. Coneixent als dos entrenadors, entenc que serà així.

Match ball per a permanència: Nosaltres plantegem el partit amb la dificultat que tindrà. És un equip que en el seu camp, malgrat no estar aconseguint resultats, és molt intens. Té moltes virtuts a pesar que no aconseguisca resultats. Ens portarà a jugar al límit i hem d’afrontar-lo amb la mentalitat de fer les coses bé i concentrats, sobretot a l’inici del partit. És un equip que genera molts centres laterals i hem de tindre en tot el partit opcions de guanyar-lo, que és la nostra ambició demà.

Segona volta: Excepte això de Yaremchuk,. que esperàvem que la seua evolució anava a ser millor, més enllà de la gent que està en la Copa Àfrica, la resta estan bé. Tenim una gran exigència aquesta setmana i el meu plantejament passa només per pensar en el partit del cap de setmana. Hem de donar-li una importància vital a aquest partit. Ens interessa molt perquè si aconseguim guanyar és un gran pas cap avant. Hem de trobar els camins per a saber guanyar-los

3 anys sense guanyar 3 partits seguits: És un objectiu que et dona aquest partit. Però em concentre més en què és el que hem de fer per a aconseguir la victòria, que les pròpies conseqüències del resultat. Això és en el que m’he centrat durant la setmana. Serà complicat donar-los dies lliures. Guanyar a Cadis seria molt positiu i espere que la resposta que necessita el partit.

Mercat: No puc dir una cosa diferent del que diu en el seu moment. No és moment de despistar-nos amb aquest tipus de coses. Només estic pensant en el partit de demà i eixa és la meua mentalitat. Tenim la fortuna que en general tenim a quasi tots disponibles i a tractar de traure el màxim rendiment. No valoraré situacions que no sabem si es pot produir. Tots estem focalitzats en l’objectiu. Hem de ser ambiciosos i optimistes i per què no pensar que podem fer una segona volta positiva.

Setmana també de Copa: “Hem de focalitzar totes les nostres energies en el partit de demà. Després ja vindrà la Copa. Per a nosaltres és el partit més important”

Partit Cadis setmana passada: “L’any passat ells van utilitzar bé les seues armes. És un equip que si es posa per davant en el marcador sap defensar bé. Hem de ser capaços d’estar vius en el partit en tot moment. Quan ens fan el 2-0 l’any passat vam patir molt. Identifique que el partit serà igualat i ser capaços de desconnectar l’energia que té el Cadis. El patró del Cadis és el mateix que la temporada passada. Hem de saber intepretar-ho millor. És una bona referència el partit de l’any passat. Jugar en aquest tipus d’ambients, com Vallecas, on el públic és un factor determinant, ens ha de fer millorar”

Rafa Mir:Sobre jugadors d’altres equips, i més en aquest moment de mercat, tracte de no donar-li més bombo a una situació que no podem valorar. A partir d’ací no entraré en res més. Conec que la direcció esportiva està treballant per si hi ha alguna opció però no tinc constància que hi haja res definitiu. Tampoc conec que s’haja canviat el pla que havia marcat el club en aquest mercat”

Paulista: “La situació de Paulista s’ha de definir. La valoració no es pot fer més que amb el pas del temps. Només pensem en el partit de demà i posar als jugadors que considerem oportú. Només triem els jugadors a través del rendiment, no tenim un altre criteri”