ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja parla sobre Diakhaby, el seu futur en el club i la prèvia contra el Getafe

Per Alex Alfaro · 08 Març, 2024

Rubén Baraja ha parlat per als mitjans de comunicació en la prèvia del partit contra el Getafe. En este context, ha analitzat la lesió de Diakhaby, la situació de l’equip en lliga després del merescut empat contra el Reial Madrid i el futur de l’equip i el seu propi, tant en lliga com en els despatxos

Yaremchuk: “Roman està llest per a demà, ha tingut un parell de dies ací que no estava bé però està bé. Diakhaby ha tingut una lesió complicada i ara és important que vaja pas a pas complint etapes i objectius. Estic convençut que tornarà a recuperar el seu nivell”

Bordalás: “La seua trajectòria ho diu tot, porta molts anys en l’elit fent bona faena. Li tinc respecte i valore molt la seua trajectòria”

Diakhaby: “Jo crec que la desgràcia de Diakhaby ens torna a posar en dificultats. Ara tenim 3 i hem d’aconseguir minimitzar la lesió de Diakhaby. Tant Yarek com Cenk poden aportar i l’equip ha d’estar per a superar les dificultats”

Planificació en defensa: “No volem jutjar. Tu pensaves que Mosquera anava a jugar 20 partits al nivell que estarà donant? Perquè ara Cenk se sent titular i fer-ho bé, Yarek també. Són joves i cal tindre confiança. És una oportunitat per a ells”

Objectius: “Cadascun té uns objectius, i aquesta temporada ho havíem marcat per a no patir i en això estem. Les experiències anteriors no les puc valorar. Tracte de buscar la millora en el meu pla. No sabem la temporada el que ens dirà. Demà és un partit important”

Yarek o Cenk: “Són dos jugadors que per les dades i estadístiques estaven en una gran temporada i no estaran demà. Però tenen una plantilla competitiva i donaran bon nivell”

Insults a Peter Federico: “Peter està tranquil. Va prendre una bona decisió per a tindre millor salut mental. M’entristeix que la ressaca del Madrid no es valorara el partit que férem i sí polèmiques, gestos, això de Peter que no se li ha donat la mateixa importància i no hauria de ser així”

Getafe: “El Getafe és competitiu i juga com crec que s’ha de jugar a això. L’expulsió de Guerra va ser així, més enllà que tinga o no raó, no has d’entrar. Això de Gabi ho havíem parlat abans”

Recuperació de Diakhaby: “El doctor ho ha explicat de manera més tècnica. Els primers minuts van ser de nervis. Trencar-te lligaments en una acció com eixa sempre té dificultat. El doctor és optimista. Diakhaby és important per a nosaltres. El vestuari vol dedicar la victòria a Diaka”