Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja parla sobre com es troba l’equip abans d’enfrontar-se al Sevilla: “Veig el vestuari amb ganes”

Per Manel Rumbau · 10 Agost, 2023

Rubén Baraja ha parlat en roda de premsa en la prèvia del partit de demà davant el Sevilla FC. Serà el debut lliguer del València en LaLiga EA Sports 23-24.

Sensacions de l’equip abans del debut

Veig el vestuari amb ganes. Ha sigut una pretemporada curta per a tots els equips. Anem amb pocs partits de preparació. Serà un partit dur per la calor. Hi ha ganes de fer un bon partit i fer les coses bé. Espere que la joventut que tenim al equip ens done frescura, fam, actitud… tenen una gran voluntat per millorar.

Crec que la pretemporada ha sigut bona. Hem anat treballant en funció del que necessitava l’equip i espere una bona resposta demà. La meua preocupació és fer les coses bé.

Som el València. Portem una camiseta que té molta exigència i pes. Hem de defensar-la en qualsevol camp amb una mentalitat de guanyar.

Quin és l’objectiu del València aquesta temporada?

Demà hi ha que anar a competir per tal d’aconseguir l’objectiu que ens plantejem. El club dirà l’objectiu d’aquesta temporada una vegada acabe el mercat el 31 d’agost. Queda molt mercat per davant. Hi ha que tindre paciència. Quan acabe, ja hi haurà temps de fer valoracions.

Què espera del rival?

Espere un partit difícil. Un Sevilla d’alt nivell. Tractaran de trobar una bona dinàmica de joc abans de la Supercopa. També espere una forta resposta del meu equip, com venim demostrant a la pretemporada.

Possibles baixes

No tenim baixes d’última hora.

El suport incondicional de l’afició

Quan el València va a competir i veu que la seua afició els dona suport, es vital per a nosaltres. Tenim més socis que la temporada passada. És el nostre principal actiu. L’objectiu es donar-los alegries.

Presència de la pedrera valencianista

El filial està per a ajudar. És imporant per a nosaltres. Esta temporada donarem oportunitats a joves que ens poden aportar coses per al futur.