ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja parla per primera vegada de les necessitats en el mercat d’hivern

Per Alex Alfaro · 28 Octubre, 2023

Baraja ha parlat en roda de premsa en el dia de hui on per primera vegada no ha tingut cap problema a reconéixer que són necessari els fitxatges en el mercat d’hivern. Mentre que en altres rodes de premsa s’havia limitat a afirmar que eixe seria un tema del qual parlarien més endavant, hui per primera vegada ho ha confirmat

Mercat de fitxatges: “Si hi ha alguna possibilitat d’incorporar jugadors, tots sabem que ens vindria bé. Vam fer una reflexió al final de la temporada i vam dir que la plantilla es va quedar talla”

Quarta millor pedrera d’Europa: “És positiu que el València CF tinga una bona pedrera. La situació ha provocat que molts jugadors tinguen oportunitats en el primer equip. Tractem d’avançar el procés perquè tinguen un rendiment alt”

Partit enfront del Cadis: “En general, el partit de l’altre dia va ser complet i ens ha de servir per a afrontar els següents partits”

Amallah: “Amallah és un jugador que ens pot donar molta polivalència. Té moltes qualitats i és treballador. És intens en la disputa i ho anirem aprofitant”

Copa del Rei: “Em centre exclusivament en el partit del cap de setmana. La setmana que ve treballarem en això”

Baixes: “Canós ha fet tota la setmana amb el grup i està en la convocatòria. Almeida no estarà i no acaba de sentir-se bé”