ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja parla de la possiblitat de jugar amb doble lateral

Per Alex Alfaro · 04 Març, 2023

Baraja ha parlat en roda de premsa del partit de demà davant el Barça

BAIXES: “Els que estan recuperant tots segueixen la seua marxa. Demà donarem la convocatòria. Tenim baixes importants per a aquest partit però ja les teníem i l’equip ha sabut afrontar les dificultats”

RETROBAMENT DE XAVI:El retrobament amb Xavi espere que siga positiu. Hem gaudit de moltes coses. Espere que el partit siga el reflex del que hem sigut com a jugadors. Espere un partit disputat per a donar la millor versió”

FC BARCELONA: “Jo crec que no discutirem com està el Barcelona que és el líder per moltes coses. Encaixa poc, fa gols, són virtuts que hem vist. Em vull centrar en el meu equip. Confie que siguem competitius com a col·lectiu. Ser un equip en tots els sentits”

ASPECTE PSICOLÒGIC: “Crec que hi ha dos coses importants de l’altre dia. La primera és Mestalla espentant. Sense ells hauria sigut moltíssim més difícil. La segona és que amb la victòria l’equip creix en confiança. Canvi a mentalitat potent que ajuda a treballar ben”

CLAUS DEL PARTIT: “Hi ha moltes claus. Ser capaç de donar el canvi de mentalitat és el que busquem, però hi ha un treball darrere en el dia a dia. Rutines i entrenament. Els tracte de transmetre passió i energia. Ells ho han sentit i tinc la sensació que farem bon partit”

DOBLE LATERAL: “Hem treballat en diferents situacions. Hem de saber prendre la iniciativa i no anar sempre darrere. Hi ha un munt de circumstàncies que et poden ajudar. Intentarem repetir el model de l’altre dia. Volem un VCF continu des de l’1 al 98′”

EXPERIÈNCIA ENFRONT DEL BARÇA: “Si, sens dubte. No solament a mi. Qualsevol que haja tingut experiències positives ajuda a preparar els partits. Jo vaig tindre la sort de guanyar allí i passa per competir com a equip i fer les coses bé. Per a guanyar cal tindre encert”