ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja, optimista de cara al partit contra Osasuna: “No tenim pressió”

Per Joan Marc García · 13 Abril, 2024

El pròxim compromís a l’agenda del València és l’enfrontament contra el CA Osasuna el dilluns 15 d’abril. El partit, pertanyent a la jornada 31 de LaLiga, es desenvoluparà a l’estadi El Sadar a partir de les 21:00.

Els de Pamplona arriben a aquesta jornada en la novena posició a la taula amb 39 punts, tan sols 5 punts sota el València, que, amb 44 punts, es situa a la huitena posició després de la victòria del Betis contra el Celta de Vigo. Els sevillans es van avançar en la classificació amb un punt més durant aquesta mateixa jornada.

En la prèvia al partit, Rubén Baraja, va comparéixer davant els mitjans per a analitzar l’estat del seu equip i les expectatives de cara al tram final de la temporada. El Pipo va destacar la falta de pressió en el seu equip, emfatitzant en la importància de mantindre la tranquil·litat i confiança en un moment crucial del campionat.

Estem en la recta final de la temporada però no tenim pressió. La competició ens dona la possibilitat d’estar en llocs de privilegi”, va afirmar.

El tècnic va elogiar l’ambient en el vestuari i la unió del grup, destacant la importància de mantindre la cohesió i el treball en equip, en relació al sopar de la plantilla fa uns dies. A més, va fer referència al paper dels jugadors del filial, destacant que tenen oportunitats de demostrar la seua vàlua en el primer equip.

“Són importants tots els detalls. Per a mi és important que hi haja grup. Tenen gran ambient entre ells, a vegades també fem alguna activitat amb ells. No és fàcil trobar un grup que treballe en el mateix sentit i amb un en comú”.

Quant al rival, Baraja va advertir sobre la dificultat de jugar a Pamplona i la importància de mantindre la concentració i la confiança en l’equip. També va elogiar el treball realitzat per l’entrenador d’Osasuna, Jagoba Arrasate, destacant la seua capacitat per a consolidar a l’equip navarrés en La Lliga.

El treball d’Arrasate ha sigut fantàstic. Ell venia de Numància, ha consolidat un equip i el seu treball és d’excel·lent. La confiança que va depositar el club en ell et reforça i dona tranquil·litat per a treballar”.

Finalment, Baraja ha parlat sobre les absències en l’equip, destacant la baixa de Gayà i l’oportunitat que això brinda a altres jugadors per a demostrar la seua vàlua en el camp.

La baixa de Jose ens ha obert més possibilitats des de Foulquier, Thierry, Cenk… és difícil suplir a Jose perquè és important però el que jugue ho farà bé”.