ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja només ha guanyat una vegada en el seu debut

Per Sergio Botella · 18 Febrer, 2023

El primer partit d’un entrenador és sempre molt difícil i més, en casos com el del València en el qual et trobes un equip molt tocat. Malgrat això, se sol sempre confiar que en el primer partit l’equip tindrà un extra de motivació per ser el debut del seu nou entrenador.En el cas de Baraja, només ha començat temporada amb dos equips. Per tant, està acostumat a tindre que adaptar-se a estes situacions tan complicades.

Rubén entrenarà el seu primer partit amb el València dilluns que ve a Getafe en un partit vital per a la salvació. Les seues dades en els debuts no són els millors, ja que només ha guanyat en un d’ells, amb l’Sporting de Gijón en la temporada 2017-18. El ‘Pipo’ va aconseguir guanyar al Tenerife 3-0 en el Molinón en el seu primer partit a Gijón.

Amb la resta d’equips, Rayo Vallecano, Elx, Tenerife i Saragossa, no va aconseguir guanyar el primer partit. Amb el Rayo Vallecano, en la temporada 2016-17 va debutar en la jornada 13 perdent 1-0 davant el Lugo en el Anxo Carro. Una temporada abans, també es va estrenar amb l’Elx en la primera jornada amb derrota per 2-0 davant la Ponferradina.

En la temporada 2019-20, també va perdre en el seu debut amb el Tenerife davant el Màlaga en La Rosaleda (2-0). I finalment, en la jornada 3 de la temporada 2020-21 va aconseguir traure un punt amb el Saragossa davant Las Palmas en La Romareda.