ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja no vol excuses i parla molt clar

Per Alex Alfaro · 08 Abril, 2023

Baraja ha parlat en roda de premsa en la prèvia del partit d’aquest cap de setmana enfront de l’Almeria (diumenge 18.30)

Nico: “Si, Nico entra en la convocatòria. Està bé. Demà veurem”

Final: “Jo quan parle que no em sembla una final és perquè em sembla un partit amb transcendència important però no definitiva. No és que no considere que no és un partit important en tots els sentits. L’equip ha de millorar eixa faceta de resultats fora de casa”

Competitiu: “Jo crec que fonamentalment cal mirar coses per a agarrar-se a elles quan estàs en dificultats. L’equip sempre ha sigut competitiu, amb opcions, a casa més constants, fora de casa hem de fer eixe salt de qualitat. Si aconseguim guanyar fora de casa i fer bo el punt de l’altre dia és fonamental per a aconseguir la millora de l’equip. Estem buscant eixe resultat que s’ha de donar demà”

Afició: “De l’afició com sempre agraïts. Encara que siga fora de casa, a Almeria, en dates festives, la gent està. Això parla de la passió dels nostres fans. Això ha de ser per a nosaltres una motivació extra. Ens ha de donar consciència per a donar-los alegries”

Esquema: “No m’inquieta massa. Més enllà de l’esquema, el sistema el fa bo el voler i creure dels jugadors. Estem veient el partit de l’altre dia els dos moments. Amb 4-3-3 també va generar i amb el canvi també va tindre bona reacció”

Excuses:Que tu no ho planeges a principi de temporada no significa que a poc a poc no sàpies que t’has ficat. No és una excusa, no tenim cap excusa. És com la joventut i altres. Estem en un equip que ha de tindre exigència, que ha d’obtindre resultats i no agarrar-nos a cap excusa. Demà és un partit contra un rival directe. Partit important. No ens valen excuses, no em serveixen. Demà podem veure un bon València. Competitiu i dinàmic per a poder guanyar el partit”