ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja no arriscarà amb els lesionats a Cadis

Per Sergio Botella · 29 Abril, 2023

Rubén Baraja ha atés hui els mitjans de comunicació a la Ciutat Esportiva de Paterna en la roda de premsa prèvia a l’important partit davant el Cadis demà a les 14.00 en el Nou Mirandilla. En la roda de premsa, ha sigut preguntat per la situació dels jugadors lesionats.

En l’últim partit davant el Reial Valladolid, van ser baixa per lesió Thierry, Castillejo, Fran Pérez, Kluivert i Marcos André. L’entrenador del València ha parlat dels tres primers ja que, han entrenat amb normalitat aquests dos últims dies i sembla que estaran disponibles per al partit davant el Cadis.

Malgrat que ja han estat entrenant aquests dies, el ‘Pipo’ ha comentat que no es prendrà cap risc amb ells i que es decidirà bé si estan disponibles o no. Thierry i Castillejo estan disposats a arriscar per a poder ajudar a l’equip, però en el cos tècnic no estan molt per la labor de perdre a un jugador el que resta de temporada per fer-lo jugar abans d’hora.

D’altra banda, l’holandés Justin Kluivert continua entrenant-se al marge, però es creu que podria estar disponible per al duel del pròxim dimecres davant el Vila-real a Mestalla.

“Respecte a Thierry, Samu i Fran ahir van entrenar amb normalitat. Ara veurem com estan i valorarem. No arriscarem situacions per a evitar recaigudes