ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja: “No anem a eixir d’esta situació en dos partits”

Per Alex Alfaro · 19 Febrer, 2023

Baraja ha parlat en roda de premsa en la prèvia al partit enfront del Getafe

THIERRY: “Thierry ha completat una setmana amb moments. No estarà en aquest partit pensant que puga estar la que ve ja amb una setmana completa d’entrenament”

EQUIP: “Respecte a l’ànim, m’ha donat la sensació que és un grup amb ganes de treballar i amb voluntat i ganes de donar-li la volta a la situació. El més important és que l’estímul tinga resposta. Que creguen que és el camí”

TREBALL SETMANA: Hem estat tota la setmana treballant en funció a conceptes i automatismes. Els centrals són importants però m’he centrat en el col·lectiu. Volem que l’equip estiga junt i siga competitiu”

ALINEACIÓ DEMÀ: “El més important per a mi no és qui juga demà ni la manera de jugar, l’important és el col·lectiu, automatismes amb i sense pilota. Estar ben organitzats. Tindre seguretat i la tranquil·litat de tindre un equip ben armat”

SITUACIÓ DE L’EQUIP: “Cal assumir la situació tal com és. Pense en demà. No més enllà. Guanyar ens donarà confiança, tranquil·litat, però d’ací no eixirem ni en 1 o 2 partits. Això no és màgia. Cal tindre fortalesa mental. De 22 has guanyat 5. Que la gent estiga amb nosaltres”

EIXIR A GUANYAR: “Nosaltres som el València CF i el nostre plantejament és sempre eixir a guanyar. Nosaltres sempre guanyarem. El que vull és canviar la dinàmica de resultats i confiança. Això s’aconsegueix en el dia a dia i que els jugadors creguen”

POR: “En la vida hi ha poques coses a les quals tindre’ls por. Demà jugarem un partit important però no podem entrar en una dinàmica de jugar-nos la vida en cada partit. Cap fred. Claredat. Ser un mateix. Demà hem d’estar lúcids i jo el primer”