ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja mostra la seua frustració per no poder fitxar en hivern

Per Joan Marc García · 15 Desembre, 2023

En la roda de premsa prèvia al partit front el Barça, Rubén Baraja ha abordat diversos temes candents, incloent la impossibilitat de realitzar fitxatges en el mercat d’hivern, com va anunciar la presidenta ahir a la Junta d’Accionistes.

Baraja ha manifestat la seua preocupació per la falta d’incorporacions, explicant que han intentat argumentar la necessitat d’incorporar més opcions i competència en cada lloc per millorar el nivell de l’equip. No obstant això, davant les limitacions financeres comunicades per Layhoon, va expressar la seua frustració: “Tracte d’explicar-ho perquè hi haja més competència en cada lloc perquè augmenta el nivell de l’equip, però ella ens va dir que financerament no pot ser, que el club per alguna raó no pot fitxar“.

L’entrenador ha defensat enèrgicament la seua plantilla, subratllant l’esforç constant dels jugadors. Baraja ha recordat les expectatives a l’estiu, quan es pronosticava que l’equip estaria en una posició més baixa a la taula, ressaltant com han superat aquestes previsions: “Em cansa haver de defensar sempre aquesta plantilla, quan els jugadors sempre donen el màxim. La vostra expectativa a l’estiu era que anàvem a estar baix, i ara estem en una posició còmoda“.

Baraja ha indicat que l’equip travessa un moment difícil a causa del número limitat de jugadors i de les lesions i sancions recents: “És veritat que ara estem en un mal moment, però això sabíem que podia passar, a causa del número limitat de jugadors i de les lesions i sancions, com aquesta setmana”.

En una altra línia, Baraja va indicar que “hem de fer una valoració més global del que pot ser la temporada“, subratllant la incertesa inherent a aquest procés: “Estem centrats en intentar traure el màxim de la plantilla i accelerar els processos per a treure rendiment a l’equip i que siga competitiu”.

A més, Baraja ha parlat sobre les reunions amb Lay Hoon, destacant la frustració d’argumentar sense trobar solució: “Podem donar-li 200 mil voltes. Cal anar a coses pràctiques. Lay Hoon m’explica el pensament del propietari. Quan exposes de manera reiterada els teus arguments i no trobes solució. És xocar contra una decisió que no depèn de tu“.

Gayà i Almeida, descartats per al partit front el Barça

A més, Baraja va confirmar les baixes pel pròxim encontre, assenyalant que Gayà no està completament en forma per participar en el partit contra el Barcelona i que Almeida continua el seu procés de recuperació, tot i que sembla estar millorant. Això sí, ha mencionat que Amallah sí estarà disponible per al partit.