ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja explica per què va entrar al camp per a agafar a Ilaix durant el partit

Per Alex Alfaro · 26 Febrer, 2023

Durant tot el partit d’ahir es va viure una forta tensió en els 90 minuts: en la gespa, en la graderia, en la banqueta, en la tribuna de premsa… Tot el món era coneixedor de la importància que tenia ahir sumar tres punts que permetien eixir dels llocs de descens.

És per això, que Baraja en la banqueta es va posar tratje de Cholo Simeone i va espentat en tot moment perquè ningú desconectara del partit. En un d’eixos moments de màxima tensió, vam veure com Rubén Baraja agafava de la pitrera a Ilaix Moriba a causa d’una mala col·locació tàctica.

 

Baraja explica la situació

 

“La situació amb Ilaix s’ha pel fet que quan hem fet el canvi de Cenk ens estava costant entendre que volíem continuar jugant igual però amb *Diakhaby en la posició de “6”, amb Hugo en l’esquerra i Ilaix a la dreta. S’han posat en línia de 3 i per això he agafat així a Ilaix per a dir-li que havíem de corregir eixa posició. Volíem tindre eixe triangle en totes pilotes laterals, caigudes. Que estiguerem a prop i tindre eixe potencial aeri perquè ells anaven a començar a llançar eixes pilotes aeris en els minuts finals”