ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja explica les titularitats d’Amallah i Cenk: “Són jugadors que venen treballant bé i mereixen una oportunitat”

Per Manel Rumbau · 27 Septembre, 2023

El València s’enfronta en uns minuts a la Reial Societat en el partit corresponent a la 7a jornada de LaLiga. El club de Mestalla arriba a aquest enfrontament després d’empatar a 2 el passat dissabte al Power Horse Stadium d’Almeria.

En la prèvia del partit, Rubén Baraja ha passat pels micròfons de DAZN per tal d’analitzar l’enfrontament de hui a Mestalla.

El rival

Un partit complicat com tots, ja que tenim enfront a un gran rival. Quan tens tan poc de temps per a preparar un partit, l’únic que tens al cap es donar una bona imatge, sabent que el rival que tindrem hui ens va a exigir molt. L’objectiu de hui no és altre que estar al nostre nivell.

Titularitat d’Amallah i Cenk

Són jugadors que venen treballant bé i mereixen una oportunitat. Hem de confiar en que en qualsevol moment la competició és tant exigent que anem a necessitar a tots per igual. Hui és una gran prova venint d’un partit fa només 4 dies.  Espere que l’equip tinga hui una bona posada a punt i que la gent que entre després ens ajude.

Rotacions en l’onze de la Reial Societat

Sabiem que ells rotarien en algunes posicions. No sé si tant, però ells tenen un planter amb el qual l’entrenador confia. Els va donant i gestionant minuts per tal de ser un equip competitiu. Tot i açò, no deixa de ser un equip amb uns grans arguments futbolístics i sabem que serà un partit difícil. 

Mestalla

Per a nosaltres Mestalla és un factor diferencial. Ja ho he dit moltes vegades abans. Al nostre estadi hem de traure els partits endavant i sumar de 3. Hui és el següent repte amb un equip Champions com la Reial Societat. Segur que ens espenten com sempre.